Americká hypotéka

26.06.2015 07:57

Americká hypotéka spadá mezi neúčelové úvěry s ručením nějaké Vaší nemovitosti, značící se poměrně dlouhou dobou splatnosti a nízkou úrokovou sazbou téměř srovnatelnou s běžnou hypotékou.

Ve srovnání s běžným spotřebitelským úvěrem, který má vesměs nejdelší délku splatnosti 10 let, si můžete Americkou hypotéku sjednat až na 25 nebo 30 let. Právě díky její délce splatnosti budou Vaše měsíční splátky opravdu nízké.

Americká hypotéka se v dnešní době řadí mezi takové produkty, se kterými je možné se setkat v nabídce bankovních sektorů, tak i u nebankovních společností. U nebankovních Amerických hypoték není vůbec raritou dokládat výši Vašeho měsíčního příjmu, proto tento druh půjčky kolikrát vypomůže i lidem, kteří mají velmi nízké příjmy nebo své příjmy nemohou doložit vůbec.

Existují také nebankovní Americké hypotéky, které nelpí na nahlížení do registru dlužníků, přičemž ale tento typ Americké hypotéky mívá o něco vyšší úrokovou sazbu a trochu jiné podmínky získání.

Americká hypotéka je typem takové půjčky, která se dá využít  na takřka cokoliv. Není výjimkou, že bývá následně použitá na zaplacení jiných nevýhodných půjček, někdy dokonce zachrání své klienty i před případnou exekucí. Pokud jste vlastníkem nějaké nemovitost a potřebujete rychle a výhodně půjčit vyšší hotovost, tak právě Americká hypotéka je produkt určen především pro Vás.

O Americkou hypotéku můžete zažádat jednak u  bankovních společností, ale také u nebankovních investorů. V bance ale počítejte se standardními podmínkami pro její získání, a je téměř jisté, že k tomu budete potřebovat potvrzení o výši příjmu a mít určitou bonitu. Bez nahlížení do registru a bez doložení Vašich příjmů lze získat Americkou hypotéku pouze  u určitých nebankovních poskytovatelů, které mívají daleko mírnější podmínky a pravidla pro její získání.