Půjčky bez doložení příjmů

09.06.2015 07:27

Může se úplně snadno stát, že se zadlužíte, a najednou si potřebujete bleskově vypůjčit finanční prostředky na vyřešení Vaší nelehké situace. V případě, že však nejste schopni, nebo odmítáte doložit výši Vašich příjmů, můžete mít s hledáním toho správného věřitele dosti značný problém. Banky se nedůvěryhodných žadatelů straní, a dostat půjčku bez doložení příjmu je od bankovní společnosti prakticky naprosto nereálné. Pro všechny, kteří nemohou, nebo odmítají ukázat svojí výplatní pásku je zde produkt půjčka bez doložení příjmu.

Půjčky bez doložení příjmu jsou v nabídce půjček mnoha nebankovních společností a mezi jejich nejzásadnější priority spadá bleskové vyřízení a administrativní nenáročnost celého vyřizování. Záporem naopak zřejmě bude roční úroková sazba, kterou nebankovní společnosti s oblibou uvádějí. Je však třeba mít na paměti, že klient, který nechce dokladovat svojí výši příjmu, je pro nebankovní společnost značně rizikový a poskytující investor proto musí riziko a případné ztráty vykompenzovat právě vyšší úrokovou mírou. Pro potenciální žadatele o půjčku, kteří jejich příjem skutečně doložit nemůžou, je to velmi malá daň za poskytnutí tohoto druhu úvěru.

Půjčky bez doložení příjmu se dají vyřídit velice jednoduše. Nejzákladnější bod je najít spolehlivého poskytovatele úvěrů a následně zajet na kontaktní pobočku, kde úvěr celý vyjednáte, nebo si o sjednání půjčky bez doložení příjmu zažádáte online pomocí vašeho PC a obchodní zástupce Vás navštíví například u Vás doma nebo v práci. 

Pro vyřízení půjčky budete zcela jistě potřebovat dva doklady totožnosti, jako je např. OP a řidičský průkaz. Co se týká vlastního vyplacení peněz, záleží na konkrétním poskytovateli, ale u některých je možné získat peníze už při samotném podpisu smlouvy, nebo Vám budou připsány během 1-2 dnů na Vaše bankovní konto.